A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Наповнення реєстру застрахованих осіб

Дата: 12.08.2021 10:02
Кількість переглядів: 579

      Пенсійний фонд України відповідно до покладених на нього завдань формує та веде Реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (Реєстр), який створено для накопичення та зберігання інформації про набуття прав на одержання страхових виплат за всіма видами соціального страхування.

         Одним з основних джерел інформації, якою наповнюється Реєстр, є звітність про нарахування та сплату страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування (за період до 01.01.2011 року) та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (за період починаючи з 01.01.2011 року), яку зобов’язані подавати всі страхувальники за своїх найманих працівників (тобто застрахованих осіб).

         Слід зазначити, що повнота і достовірність відомостей про застрахованих осіб, цілком і повністю залежить від сумлінності страхувальника і від того наскільки правильно ним подано звітність і чи подано взагалі.

         Найчастіше до органів Пенсійного фонду з приводу неповної чи недостовірної інформації звертаються фізичні особи-підприємці, які є одночасно і страхувальниками, і застрахованими особами. Головною причиною таких випадків є неподання звітності чи недостовірне подання. Виправити дану проблему можна звернувшись до територіального органу Пенсійного фонду з заявою для проведення перевірки та корегувань відомостей, а в випадку припинення підприємницької діяльності зарахувати стаж можна виключно в судовому порядку.

        

      Аби запобігти таким прикрим ситуаціям, вкотре радимо усім застрахованим особам користуватися онлайн-сервісами ПФУ, зокрема веб-порталом електронних послуг (www.portal.pfu.gov.ua), де кожен може переглянути наявну про себе інформацію та завчасно звернутися до Пенсійного фонду для вияснення різних проблемних питань.Фото без опису

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою: м. Золочів вул. Героїв Небесної Сотні,7 або за телефоном 4-24-43.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь