A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Золочівська райдержадміністрація оголошує прийом документів для формування нового складу Громадської ради при Золочівській районній державній адміністрації

Дата: 29.07.2021 12:24
Кількість переглядів: 619

Золочівська райдержадміністрація, з метою забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної, регіональної політики, оголошує прийом документів для формування нового складу Громадської ради при Золочівській районній державній адміністрації. Документи приймаються з 29 липня по 17 серпня 2021 року.

Формування нового складу Громадської ради при Золочівській районній державній адміністрації відбуватиметься шляхом скликання установчих зборів. Установчі збори орієнтовно відбудуться 10.09.2021 року о 15.00 год., за адресою Львівська обл., Золочівський р-н, м. Золочів, вул. Чорновола, 3, в актовому залі адмінбудинку.

Запрошуємо інститути громадянського суспільства подавати кандидатури до нового складу Громадської ради при Золочівській районній державній адміністрації.

Для участі в установчих зборах Громадської ради до ініціативної групи подається заява, складена у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  1. рішення, про делегування для участі в рейтинговому електронному голосуванні представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради (рішення прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства;
  2. заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, підписана ним особисто;
  3. біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності) ;
  4. мотиваційний лист делегованого представника інституту громадянського суспільства, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу громадської ради та бачення щодо роботи у такій раді;
  5. фото делегованого представника інституту громадянського суспільства, а також посилання на офіційний веб-сайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності);
  6. відомості про результати діяльності інституту громадянського суспільства (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання відповідному органу виконавчої влади письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної, регіональної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом шести місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу громадської ради;
  7. відомості про місцезнаходження, адресу електронної пошти, номер контактного телефону.

Делегований представник інституту громадянського суспільства може подати до ініціативної групи копії документів, що підтверджують освітній та професійний рівень, досвід роботи (за наявності).

Заява та згода на обробку персональних даних з підписом надсилається у сканованому вигляді, рішення про делегування надсилається з підписом та печаткою у сканованому вигляді, а всі інші документи, які додаються до заяви  надсилаються в електронну вигляді на адресу info.zolochiv.rda@gmail.com з приміткою «Документи кандидата до Громадської ради при Золочівській РДА».

Відповідальна особа за прийом документів: Біляч Ірина – секретар ініціативної групи.

Надання консультацій з питань подачі документів за телефонами: 0680064771, 0681350060 щоденно (крім вихідних та святкових днів) з 09:00 до 18:00 (пт. з 09:00 до 17:00), перерва з 13:00 до 14:00.

Вимоги до інститутів громадянського суспільства та кандидатів

До складу громадської ради можуть бути обрані представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, засобів масової інформації (далі – інститути громадянського суспільства), які зареєстровані в установленому порядку та які не менше шести місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу громадської ради проводять заходи, дослідження, надають послуги, реалізують проєкти тощо на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці.

До складу громадської ради можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є фахівцями у відповідних сферах, що підтверджується наявністю відповідної освіти, наукового ступеня, публікацій, досліджень, а також інформацією про участь у реалізації проєктів не менш як за 12 місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу громадської ради.

Інститут громадянського суспільства незалежно від своєї організаційної структури та наявності місцевих осередків (відокремлених підрозділів, філій, представництв, місцевих організацій тощо) для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні делегує одного представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради. Пов’язані інститути громадянського суспільства (два і більше інститути громадянського суспільства мають одного і того ж керівника чи спільних членів керівних органів тощо) не можуть делегуватисвоїх представників до складу однієї громадської ради.

До складу громадської ради не можуть бути обрані представники інститутів громадянського суспільства, які є народними депутатами України, депутатами Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад, посадовими особами органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування.

Членство в громадській раді є індивідуальним.

За результатами подання документів буде сформована Громадська Рада чисельністю не більше 35 кандидатів.

Відповідальність за достовірність поданих документів (відомостей) несуть інститут громадянського суспільства, який делегує свого представника для участі в установчих зборах або рейтинговому електронному голосуванні, а також делегований представник інституту громадянського суспільства.

Інформація про інститут громадянського суспільства перевіряється ініціативною групою.

Формування громадської ради відбувається на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 (зі змінами).

Окрім цього, 27 липня 2021 року на засіданні ініціативної групи з підготовки формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації обрано головою ініціативної групи Наталію Гевко (представник громадської організації «Золочів.нет»,м.Золочів) та секретарем – Ірину Біляч (відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Золочівської РДА).

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь