A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

На дорозі місцевого значення Золочів – Красне тривають ремонтні роботи

Дата: 14.07.2021 12:45
Кількість переглядів: 264

Сьогодні, 14 липня 2021 року, голова Золочівської райдержадміністрації Василь Маркевич, заступник голови Золочівської райдержадміністрації Богдан Гринишин, начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та екології Золочівської райдержадміністрації Степан Коропецький разом з представниками місцевих мас-медіа перебувають на дорозі місцевого значення Золочів – Красне.

Василь Маркевич зазначив, що ця дорога і цей  напрямок для новоствореного району є вкрай важливим, оскільки він з’єднує великі населені пункти району, та забезпечує транспортну логістику як для мешканців району, так і для місцевого бізнесу. І як відомо, дороги це так звані артерії економіки, тому сподіваємося, що ремонт цієї дороги і ті величезні капіталовкладення, що будуть освоєні дадуть певний поштовх економіці району та відповідний сигнал для потенційних інвесторів.

  «Минулоріч на дану дорогу було виділено 57 млн. грн., в межах колишнього Буського району 46 млн, в межах Золочівського району 11 млн. грн., загалом відремонтовано 12 км. дорожнього полотна. Цього року на  роботи по відновленню дорожнього полотна дороги Золочів – Красне з державного фонду в рамках програми Велике будівництво виділено 40 млн гривень. Замовником робіт є департамент дорожнього господарства ЛОДА, в який ми (Золочівська райдержадміністрація) постійно звертались аби саме ця дорога увійшла в перелік доріг,що будуть ремонтуватись у 2021 році та відповідно виділення з Державного дорожнього фонду фінансового ресурсу.»- зазначив голова Золочівської райдержадміністрації.

  • За надані кошти планують облаштувати нову основу та двошарове асфальтобетонне покриття між селами Гончарівка і Почапи.
  • На ділянці між населеними пунктами Красне та Скварява буде влаштовано узбіччя.
  • На відремонтованих ділянках буде проведено комплекс заходів з безпеки дорожнього руху.Фото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь