A A A K K K
для людей з вадами зору
Золочівська районна державна адміністрація
Львівської області

Оголошення!!!

Дата: 13.07.2021 11:48
Кількість переглядів: 418

 У зв’язку з закінченням строку повноважень у  березні 2021 року чинного складу громадської ради при Золочівській районній  державній адміністрації та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 (зі змінами), відділ  інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Золочівської районної державної адміністрації оголошує відбір кандидатів для участі в ініціативній групі з підготовки та проведення установчих зборів громадської ради при Золочівській районній  державній адміністрації

 

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства до роботи в ініціативній групі, основним завдання якої є підготовка установчих зборів громадської ради та обрання нового складу.

Відповідно до Типового положення про громадську раду при міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996 (зі змінами), кількісний склад ініціативної групи не може становити більше ніж вісім осіб і формується на паритетних засадах з представників органу виконавчої влади та представників інститутів громадянського суспільства.

Для участі необхідно подати до віддлу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Золочівської районної державної адміністрації за адресою  80700, Львівська обл., Золочівський р-н, м. Золочів, вул. Чорновола, 3, каб.№ 208 або на електронну пошту info.zolochiv.rda@gmail.com такі документи:

- письмове рішення керівника ІГС, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в ініціативній групі. Документ має бути підписаний уповноваженою особою, а підпис може бути скріплений печаткою;

- заяву делегованого представника ІГС про згоду на участь у роботі ініціативної групи. Із зазначенням повного найменування ІГС, контактні дані ІГС (адресу, телефони, e-mail), дату складання заяви;

- згоду делегованого представника на обробку та оприлюднення його персональних даних;

- біографічну довідку делегованого представника ІГС, що обов'язково містить прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон та посаду в ІГС  (за наявності).

Термін подачі документів до 18:00 год 16.07.2021.

Контактна особа – Дума Тарас, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Золочівської районної державної адміністрації, тел. 0680064771.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь